V pátek 13.10.odstartují 4. závody týmů na našem sportovním revíru

  • 10.10.2023
Již tento pátek startujeme 4. rybářské závody O POHÁR PLUNDROVA RYBÁŘSTVÍ. Celkem 12 týmů se bude snažit ulovit ty největší kapry/amury v našem sportovním rybníku v Dlouhoňovicích u Žamberka. Každému se bodují 3 nejtěžší ryby nad 8 kg. Jarní souboj byl napínavý až do poslední chvíle a o stupních vítězů se rozhodovalo v závěrečné hodině.
Tento termín nabízí celou řadu zajímavých otázek a mini soubojů. Velká očekávání jsou u Martina Goliana, který útočí na vítězný hattrick a patří k největším favoritům. U Martina ale došlo k několika změnám (značka nástrah, název týmu, jde poprvé s parťákem), tak jsme všichni zvědaví, jak se to nakonec projeví.
Po svém galapředstavení na konci září bude patřit se svým týmem Rybáři Hrobice k velkým favoritům také Jan Pleskot.
Asi nikdo nezná naši vodu lépe, než Adam. Jeho parťák Pavel se do toho letos také dost „obul“ a oba tak vedle symbolické vzpomínky na rybáře Rosťu v názvu jejich týmu (Rosťa Carp Friends) budou pomýšlet také na mety nejvyšší.
To stejné bychom mohli napsat o CT Bavoráci, kde kluci Kotoučkovi znají naši vodu do posledního místa a mají letos nachytáno skutečně mnoho parádních úlovků.
Aligato jde poprvé v plné síle obou týmů a vedle vzájemného minisouboje bude chtít určitě alespoň jeden zástupce této sympatické skupiny skončit minimálně na bedně.
Jakub Sedlák a Jiří Charous neměli v poslední době tolik času na trénink, ale vždy když přijedou, tak oba dva nachytají. Navíc teď poprvé spojili síly a možná by zasloužili označení černý kůň závodů.
Peťa se svým týmem Rebel Baits bude chtít zúročit zkušenosti z loňského roku a promluvit tak do bojů o titul.
Stejně tak p. Hájek se svým vnukem jsou o jarní závody zkušenější a budou to chtít určitě prodat.
Nesmíme zapomínat ani na tým MorPaNa od Tomků, kteří chytají doslova na „pohodu“, ale také mají zkušenosti z loňského roku a vědí, jak na to.
No a na závěr asi nejpikantnější minisouboj mezi dvěma ŽBK týmy KA-PA-BO (Stepan Kacvinský, Marek Bothe, Jaroslav Vasina) a Automyčka Žamberk (Jan Plundra, David Plundra, Michal Hynek). Kluci obou týmů znají sice více naše ryby z výlovů, než z úlovků na prutech, ale letos poměrně solidně potrénovali a nebudou chtít určitě skončit v závěru startovního pole a už vůbec ne za svým městským a kamarádským rivalem. Kdo by to také chtěl minimálně další rok u každého společného pivka poslouchat? 🙂
V pátek v 9:00 losujeme a ve 12:00 startujeme!
Chlapi, ať vám to všem jezdí, pípá, bere a máte plnou kartu úlovků!!! 🙂
ROSŤA CARP FRIENDS Adam Lép, Pavel Janků
CT BAVORÁCI Honza a Tomáš Kotoučkovi
ALIGATO Václav Kolář, Martin Kareš, Karel Gulyas
ALIGATO TÁTA & SYN Láďa, Michal a Sebastian Karešovi
CT PLUNDROVO RYBÁŘSTVÍ Martin Golian, Marcel Všetečka
RYBÁŘI HROBICE Jan Pleskot, Roman Štěpánek, Marek Benda
CT AUTOMYČKA ŽAMBERK Honza a David Plundrovi, Michal Hynek
KA-PA-BO Štěpán Kacvinský, Jaroslav Vašina, Marek Bothe
REBELBAITS Petr Hejl, Vladimír Otava, Rostislav Král
HAJDO Emil Hájek, Dominik Donda
CT MORPANA Václav Tomek, Luděk Tomek, Tomáš Kaska
CT J&K Jakub Sedlák, Jiří Charous